Diumenge 7 d'octubre, el compliment d'una promesa: PETiTET

Enviat per cccv el 3 Octubre, 2018 - 10:59

  

http://clubcinemacastellar.com/sites/default/files/imagecache/lateral/552468811a677.image_.jpgDiumenge 7 d'octubre a les 18h45 hores

Auditori municipal Miquel Pont

 

PETiTET

Versió original en català i castellà

Pel.lícula inclosa en la programació del Correllengua 2018 de Castellar del Vallès

Joan Ximénez Valentí, Petitet, un corpulent gitano del barri del Raval de Barcelona, havia acompanyat –tocant els bongos– molts dels grans músics de la rumba. El seu pare va ser palmero del famós ídol de la rumba catalana, Peret, ja mort com tots els grans noms de la seva generació que van popularitzar i internacionalitzar la rumba catalana.

Abans de morir la seva mare, en Petitet li va prometre que algun dia retornaria la rumba catalana a dalt de tot, a un dels escenaris més importants: al Gran Teatre del Liceu.  És fill únic i pateix miastènia greu, una malaltia de les anomenades rares que només es diagnostica a una de cada 50.000 persones a tot el món i encara no té curació.

Ara, per poder complir la seva promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos genials, però indisciplinats– i aconseguir el miracle que suposa posar-se d’acord amb una orquestra simfònica. Els assaigs certament són un caos: els seus gitanos no han llegit mai una partitura. Tot i les dificultats, en Petitet aprofita tant els dies bons com els dolents, disposat a complir la promesa que va fer a la seva mare.

 

Amb la col.laboració de DocsBarcelona Distribution

 

 

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.