El cineclub comença temporada aquest divendres, 29 de setembre

Benvolgut/da soci/sòcia,

El Club Cinema Castellar Vallès inicia una nova temporada aquest divendres 29 de setembre.

Comencem el primer trimestre apostant per una programació molt diversa i de molta qualitat: projectant el finès Kaurismäki per primera vegada, amb les dues darreres perles del cinema català (Estiu 1993 i Júlia ist), col·laborant amb Suport Castellar en el Dia Mundial de la Salut Mental, amb la guanyadora de l’Oscar Moonlight, el cinema rus de Kontxalovski o la comèdia francesa Rosalie Blum... i seguirem participant de les projeccions DocsBarcelona del Mes (conjuntament amb Cal Gorina i L’Aula).

En total, 10 propostes per a aquesta tardor que no us podeu perdre: clica aquí.

RENOVACIÓ DE CARNETS

Els nous carnets per al curs 2017-2018 els podreu recollir a la taquilla de l’Auditori en dia de sessió a partir del 29 de setembre.

Els rebuts domiciliats pel banc es cobraran a partir del dia 2 d’octubre.

Els qui no ho feu així podeu pagar mitjançant ingrés al compte ES44 0182 8739 1002 0167 4643 (BBVA) o bé en efectiu a taquilla en qualsevol dia de sessió.

Si voleu domiciliar la quota ompliu el document adjunt i porteu-lo qualsevol dia en què hi hagi sessió de cinema.

La quota és de 35 euros. Aquest preu inclou l’entrada gratuïta a totes les sessions de cinefòrum (15 com a mínim) i del DocsBarcelona del Mes (11) i descomptes en altres sessions.

Com veieu tot són facilitats per poder seguir comptant amb vosaltres i el vostre suport. Una salutació per a tots i totes amb el desig que junts tinguem una bona temporada.

Cordialment,

LA JUNTA

Castellar del Vallès,  25 de setembre de 2017