El productor anglès Mike Simons presentarà aquest divendres el documental "Still The Enemy Within"


Still The Enemy Within
Divendres 10 de juny, a les 21 h

Auditori Municipal Miquel Pont

Amb participació del productor anglès Mike Simons

Still The Enemy Within

El Club Cinema Castellar Vallès estrenarà aquest divendres, 10 de juny, a les 21 h, a l’Auditori Municpal Miquel Pont, la pel·lícula Still the Enemy Within,  un documental inèdit que relata la vaga dels miners anglesos durant el govern de Margaret Thatcher.  Una visió única sobre el mateix conflicte laboral que ja s'explicava a la premiada pel·lícula Pride.

 

La sessió comptarà amb la participació del productor anglès Mike Simons, periodista, editor, escriptor i un dels principals artífexs del film. Ha publicat dos principals llibres sobre les vagues mineres de 1984 i 1985 a Anglaterra i és un dels principals experts sobre aquest període. El seu treball ha estat referent per a desenes d’investigacions i publicacions sobre les vagues mineresDe fet, en els darrers 30 anys, Simons ha mantingut una estreta relació amb miners, simpatitzants i fotoperiodistes  propers a les valls mineres. 

 

Aquesta sessió s’inclou dins el cicle “Per Estrenar” de la Federació Catalana de Cineclubs, una iniciativa que permet l’exhibició arreu de Catalunya de films inèdits, premiats en festivals i no estrenats en sales comercials.

Amb aquesta projecció tanquem la temporada de cinefòrum! No us la perdeu!