EL PROPER DIVENDRES EL DIRECTOR JORGE PEÑA ENS PRESENTA EL SEU DOCUMENTAL ESCOCIA


 

El proper divendres 29 de maig a les 21:00 hores

Sala d'actes de El Mirador

 

Escocia VOSE

2014: Nominada a millor documental a Màlaga 

EL DIRECTOR JORGE PEÑA HI SERÀ PRESENT I PODREM PARLAR AMB ELL DE LA HISTÒRIA DE LA MONTSE

 

Una de les aficions de la Montse és veure enlairar i aterrar avions des dels miradors propers a l'aeroport de El Prat a Barcelona. Mentrestant, somia que viatja en un d'ells amb destinació a Escòcia, país que vol visitar abans de morir. Però la seva il·lusió s'estavella amb la realitat. La Montse té càncer renal amb metàstasi. El seu diagnòstic no és esperançador.

La Montse viu cada instant com si fos l'últim, i gestiona la seva malaltia redescobrint la vida. Les reunions al bar amb les amigues, la cita setmanal a la perruqueria, els trencaclosques que completa sense descans, la seva visita a l'hospital perquè li administrin la quimioteràpia, o els seus continus passejos pel parc de vora a casa seva, formen part de la rutina en la seva lluita contra el càncer.

Malgrat el seu optimisme, té por. Les seves reflexions i el seu món interior els recull en un diari explicat a través de càmera domèstica, on revela els seus secrets més ben guardats, i apila consells per a les persones dels seu entorn.