Lladres de temps (Time Thieves)

Hi ha un nou recurs que tothom vol... Oblida’t de l’aigua, el petroli i els minerals rars: és el nostre temps. Una investigació que ens demostra com el temps s'ha convertit en moneda de canvi i com podem reclamar el control d'aquest recurs, preciós però finit.

Qui no s’ha trobat en la situació d’haver d’imprimir les nostres pròpies targetes d'embarcament, fer el check-in del nostre propi equipatge o s’ha passat hores muntant un moble, estalviant a les empreses una fortuna en despeses laborals? Us heu preguntat mai qui hauria de pagar per tot el que fem de manera gratuïta amb el nostre temps? Viatgem pel món per descobrir com el nostre temps s’ha convertir en una mercaderia lucrativa i com aquest consumeix la nostra vida laboral i personal.

Versió original subtitulada en català.
 

Fitxa tècnica
Time Thieves
2018
84min.
Catalunya, França
Premis

Premis i festivals:
Premier mundial al DocsBarcelona
 

Cosima Dannoritzer és una realitzadora de documentals amb especial interès en història, ecologia i tecnologia. La seva pel•lícula The Light Bulb Conspiracy (2010) va guanyar 12 premis internacionals de festivals. Després, ha dirigit The E-Waste Tragedy (2014), que investigar el tràfic internacional de residus electrònics.

Referències

DocsBarcelona

No votes yet
Projecció
Dijous 24/05/2018 a les 20:00h
Cicle:
DocsBarcelona A Prop

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.