El cineclub encara un trimestre que inclourà la celebració de la desena edició del BRAM!

El CCCV ha presentat la programació gener – març 2018, un primer trimestre de 2018 que està marcat per la 10a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès. El cineclub està acabant d’ultimar els detalls d’un BRAM! especial que tindrà lloc entre el 23 de febrer i el 4 de març.

Per celebrar aquesta desena edició, s’han previst activitats extraordinàries com ara una exposició que revisarà el 10 anys d’història de l’activitat. Aquesta retrospectiva es durà a terme a la Sala d’Exposicions d’El Mirador i inclourà, entre d’altres, cartells i imatges significatives de les deu edicions de la Mostra.

Una altra activitat especial que es durà a terme serà el concert de bandes sonores de cinema de la GIOrquestra, inclòs dins la temporada estable de teatre i música de l’Auditori. La formació gironina  oferirà un repertori amb  23 temes de pel·lícules. S’inclouran peces com La La Land, Harry Potter, E.T., James Bond, Indiana Jones, Moon River,  The Piano, Titanic, Out Of Africa o Casablanca, entre altres, sota la batuta de Marc Timón, guanyador de tres Jerry Goldsmith Awards.

Dins el BRAM! infantil, el 10è BRAM! inclourà una fira d’artefactes cinematogràfics primitius que es farà al carrer. D’altra banda, també es cercarà la col·laboració d’entitats per tal que s’impliquin en la celebració dels 10 anys.

En l’àmbit local, ja és segura la programació de La roca del pastor, dirigit per Dani Sagrera i Raúl Esteve i amb la el suport del Centre Excursionista de Castellar. Aquest documental gira a l’entorn de la Castellassa d’en Torres.

La presentació del 10è BRAM!, amb tota la programació i horaris, arribarà a finals d’aquest mes de gener.

DocsBarcelona del Mes

A banda del BRAM! el trimestre del cineclub arrencarà aquest divendres amb el primer DocsBarcelona del Mes, una iniciativa realitzada conjuntament per Cal Gorina, el CCCV i L’Aula d’Extensió Universitària. Els primer títol d’aquest trimestre és Machines(12/1) , una mirada dura, i a la vegada d’una sensibilitat extraordinària, a l’explotació dels treballadors a les fàbriques dels països en vies de desenvolupament.

El DocsBarcelona del Mes inclourà aquest trimestre L’hora dels deures(9/2) que a partir d’una relació pare - fill posa damunt la taula el tema dels deures, en aquest cas dins el sistema educatiu francès.  I el mes de març arribarà Thank You For The Rain(9/3), que parla de la lluita d’un granger kenià per aturar els efectes devastadors del canvi climàtic sobre la terra.

6 títols de cinefòrum

El trimestre de cinefòrum inclourà sis títols. Els dos primers tenen en comú el tractament del perdó en situacions de conflicte violent. Estem parlant de la danesa Land of mine: Sota la sorra (19/1), nominada a l’Oscar de parla no anglesa i multipremiada, i d’Una història de locos (26/1) d’un dels directors francesos preferits del CCCV: Robert Guediguián, una història que té com a escenari de fons el conflicte armeni.

El mes de febrer arribaran dues propostes entretingudes molt variades. D’una banda, Figuras ocultas (2/2), una comèdia dramàtica sobre tres dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA a principis dels 60. I de l’altra, l’eslovaca La profesora (16/2), un drama amb tocs d’humor negre sobre la corrupció a la Txecoslovàquia dels anys 80.

El mes de març, just quan hagi passat el BRAM!, serà el torn de dues produccions centrades en la dona i el col·lectiu transexual. Així, es projectarà Maudie, el color de la vida (16/3), inspirada en la història de la pintora canadenca Maud Lewis i interpretada per  Sally Hawkins i Ethan Hawke. Tancarà el trimestre la xilena Una mujer fantàstica (2373), pel·lícula multipremiada sobre una dona transexual que opta a l’Oscar de parla no anglesa d’aquest any.

Diumenge d’estrena

El cineclub també participa un cop al mes de la programació municpial dels diumenges. El títol escollit per al dia 21 de gener és l’espanyola El autor, protagonitzada per Javier Gutiérrez i que opta a nou premis Goya.

Programació gener – març

DocsBarcelona del Mes

Cal Gorina, Club Cinema Castellar Vallès i L’Aula d’Extensió Universitària

Divendres, 12 de gener – 20.00 h

Machines

75 min. Documental

Índia – Regne Unit, 2016. VOSC

Direcció: Rahul Jain

Divendres, 9 de febrer – 20.00 h

L’hora dels deures

59 min. Documental

França, 2016. VOSC

Director: Ludovic Vieuille

Divendres, 9 de març – 20.00 h

Thank You for the Rain

87 min. Documental

Noruega – Regne Unit, 2017. VOSC

Directora: Julia Dahr

Club Cinema Castellar Vallès (CCCV)

Divendres 19 de gener – 21.00 h

Land of mine: Sota la sorra

100 min. Drama

Dinamarca, 2015. VOSC

Direcció: Martin Zandvliet

Diumenge 21 de gener – 18.45 h

El autor

112 min. Drama

Espanya. VOE

Direcció: Manuel Martín Cuenca

Divendres 26 de gener – 21.00 h

Una historia de locos

134 min. Drama

França, 2015. VOSE

Direcció: Robert Guédiguian

Divendres 2 de febrer – 21.00 h

Figuras ocultas

127 min. Comèdia dramàtica

EUA, 2016. VOSE

Direcció: Theodore Melfi

Divendres 16 de febrer – 21.00 h

La profesora

102 min. Comèdia dramàtica

Eslovàquia, 2016. VOSE

Direcció: Jan Hrebejk

Divendres 16 de març – 21.00 h

Maudie, el color de la vida

115 min. Drama

Canadà, 2016. VOSC

Direcció: Aisling Walsh

Divendres 23 de març – 21.00 h

Una mujer fantástica

104 min. Drama

Xile, 2017. VOE

Direcció: Sebastián Lelio

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.