Organizar lo (im)posible

Amb l'assistència de tres representants de Kellys Barcelona

Projecció amb motiu del Dia Internacional de les Persones Treballadores

“Las Kellys”, l’associació autònoma de cambreres d’hotel amb vuit grups arreu de l’Estat espanyol, estan lluitant per millorar les seves condicions de treball i qualitat de vida. Al llarg dels 15 minuts que tenen per netejar una habitació, parlen de salut i medicalització, política turística, feminització de la precarietat laboral, migració, organització i resistència, elements que es van entrellaçant per mostrar la complexitat a la qual s’estan enfrontant. Un curtmetratge d’animació documental fet amb “Las Kellys Barcelona” des de l’inici fins al final.

Un curtmetratge de Tonina Matamalas i Carme Gomila en col·laboració amb Las Kellys Barcelona i Cooptècniques (Espanya, 2017).

Versió original en castellà.

Fitxa tècnica
Organizar lo (im)posible
2017
15min.
Espanya

Tonina Matamalas. Llicenciada en Belles Arts (UB). Il·lustradora, especialitzada en dibuix en directe i graphic-recording per a xerrades, esdeveniments o vídeos. Treballa en l’àmbit del dibuix, el documental, l’animació 2D i l’art y educació. Forma part dels col·lectius MAIXAP, Projecte Úter i Czentrifuga.

Carme Gomila Seguí. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, completa la seva formació a la Universidad de Guadalajara (Mèxic) i amb el Màster en Arts Digitals (Pompeu Fabra). Actualment treballa en la producció de visuals en directe per espectacles, com a tallerista en l’àmbit audiovisual i desenvolupant projectes entorn l’experimentació creativa amb tecnologia i feminisme. Forma part dels col·lectius ATZUR (visuals en directe), MAIXAP (col·lectiu de treballadores culturals) i Impremta col·lectiva de Can Batlló.

No votes yet
Projecció
Divendres 04/05/2018 a les 21:00h
Cicle:
Cinefòrum 2017-2018

1 comentari

Envia un nou comentari

Pàgina web desenvolupada i hostatjada per Omitsis.
Disseny disseny&rauxa.