Everyday Rebellion

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
Everyday Rebellion
Durada
104min.
Any
2013
País
Àustria - Suïssa
(VOSC). Què tenen en comú el moviment Occupy Wall Street  i els indignats d’Espanya o la Primavera Àrab? Hi ha alguna connexió entre la lluita del moviment iranià per la democràcia i la revolta de Síria? Quin és l’enllaç entre les activistes ucraïneses  en topless de Femen i una cultura islàmica com Egipte? I per sobre de tot això, què  tenen a veure Sèrbia i Turquia?
Els motius per protestar de tots ells són diferents, però les tàctiques no violentes que fan servir en les seves lluites estan molt connectades,  així com  ho estan els activistes que comparteixen estratègies,  idees noves i mètodes establerts. 
Everyday Rebellion és una història sobre la riquesa de les protestes pacífiques, representades cada dia per gent apassionada a Espanya, l’Iran, Síria, Ucraïna, els EUA, el Regne Unit i Sèrbia.
Que diu el director
Els germans RIAHI van néixer a Iran i han residit a Viena des de 1982. 
L’Arash va estudiar cinema i arts i va fundar la productora Golden Girls l’any 1997. Les seves pel•lícules The Souvenirs of Mr. X, Exile Familie Movie, Mississippi i For a moment, Freedom han guanyat més de 50 premis d’arreu del món.
L’Arman va estudiar mitjans tecnològics i va treballar com dissenyador gràfic. El seu curt Elektrotrash va guanyar el premi nacional de curts. El maig de 2011 va guanyar el Premi del Públic a l’Austrian Film Festival Diagonale 2011 amb el seu primer documental: Schwarzkopf. 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.