Confessions d'un banquer (VOSC)

Sala d'actes d'El Mirador
Durada
88min.
Any
2013
País
Alemanya

ORGANITZA: cccv, Aula d'Extensió Universitària, Cal Gorina

Els amos de l’univers no són ni els polítics, ni els exèrcits, ni els governs. Els veritables amos de l’univers són els bancs d’inversions.

Un poderós banquer alemany ens dóna una inquietant visió de les seves emocions, motivacions i prediccions, mentre ens revela un univers paral·lel d’ingressos desorbitats i pressió despietada.

Descobrim un sistema que aïlla els banquers de la resta del món i els fa incapaços de reflexionar sobre la seva pròpia feina.

Director
Que diu el director

Marc Bauder va néixer el 1974 a Stuttgart (Alemanya). Va estudiar Administració d’Empreses i després es va formar com a cineasta a l’escola Potsdam-Babelsberg. El 1999 va fundar la seva pròpia productora: Bauderfilm, amb la que ha produït i dirigit, entre d’altres, The System, After Revolution, The Top Manager, The Communist i Grow or go. El seu documental Master of the Universe (Confessions d’un banquer), es va estrenar mundialment a la Setmana de la Crítica de Locamo. Actualment Marc Bauder treballa, entre d’altres projectes, en el llargmetratge Razzia.

Premis
2014 DOCSBARCELONA – CATALUNYA 2013 DOK LEIPZIG – ALEMANYA 2013 LOCARNO FF, PRIX SEMAINE DE LA CRITIQUE – SUÏSSA 2013 IDFA – PAÏSOS BAIXOS 2013 FACT AWARD. CPH:DOX – DINAMARCA

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.