Curtmetratges castellarencs

Sala d'actes d'El Mirador
Títol original
Curtmetratges castellarencs
Durada
45min.
Any
2011
País
Catalunya

Per tercer any consecutiu, la comissió organitzadora del BRAM! promou les produccions audiovisuals de la vila amb la programació d’una sessió dedicada íntegrament als curtmetratges castellarencs. En aquesta 4a edició de la Mostra de Cinema s’ha programat la projecció de tres creacions vinculades estretament amb la vila, que es podran veure dilluns 20 de febrer a la Sala d’Actes d’El Mirador.

Tràiler: Can Tolrà, 140 anys de la nostra història (2012)

Direcció: Josep Vidal

Durada: 20 min.

Sinopsi: Tràiler del documental que recull dades i imatges històriques que es remunten a finals del segle XIX i que aporta el testimoni directe de molts castellarencs que han viscut de primera mà les vicissituds de l’empresa Vda. de Josep Tolrà durant els últims 75 anys. Can Tolrà, 140 anys de la nostra història està realitzat per Yara Vídeo sota la direcció de Josep Vidal, amb el seu equip de col·laboradors format per Salvador Juliana, Joan Sellent i Esteve Prat, i amb la col•laboració d’un gran nombre de castellarencs i castellarenques que han aportat ajudes i documentació imprescindibles. Aquesta obra serà un capítol més de la sèrie Històries de Castellar, que es va iniciar amb el documental Castellar 1970 i va continuar amb Centenari de la consagració del temple parroquial, El Ball de Gitanes a Castellar i U.E. Castellar, el centenari.

Invitia (2011)

INS Puig de la Creu

Durada: 10 min

Direcció: Iñaki Lamúa

Edició: Iñaki Lamúa, Cristina González, Míriam Barrera, Juan Durán

Guió: Claudia Mata

Maquillatge: Cristina González

Càmeres: Míriam Barrera, Juan Durán

Intèrprets: Iñaki Lamúa, Marina Muñoz, Claudia Mata, Cristina González, Míriam Barrera, Juan Durán

Sinopsi: Sorprenent història d’un conflicte entre un grup d’amics en una hípica, on es tracta el tema de les relacions personals i sentimentals, on les enveges i les infidelitats poden arribar a provocar resultats dramàtics. El curt és el resultat de tres mesos de treball d’un curs de vídeo anomenat “Síntesi de vídeo” que han realitzat aquests alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut Puig de la Creu. La pel•lícula ha guanyat el tercer premi al 14th Olympia International Film Festival and the 11th Camera Zizanio, celebrat entre el 2 i l’11 de desembre a Pyrgos (Grècia).

Demente (2011)

Direcció: Ivet Ventura

Durada: 12 min 34 s

Producció: Brenda Romero, Alba Permanyer Guió: Lorena Cuenca, Laura Lloreda

Càmeres: Alba Permanyer, Brenda Romero Fotografia: Toni Marin, Laura Lloreda Muntatge: Lorena Cuenca Música: Brenda Romero

Intèrprets: Mireia Juliana, Pere Gómez, Carlos Huerta, Laia Garcia, Laura Lloreda, Adrián Sierra, Ivet Ventura, Alba Permanyer

Sinopsi: La història tracta d’una família comuna que es trenca per problemes mentals del pare. Al cap d’un temps una notícia inquieta la ciutat: un malalt mental s’ha escapat del psiquiàtric. Aquella nit Ana, la mare, té una forta discussió amb el germà del seu marit, David, on ressorgeixen les empremtes del passat. Des d’aquella nit res tornarà a ser igual. Aquest curtmetratge és el resultat del crèdit de “Síntesi” dels alumnes de segon curs de Tècnic Superior de Realització d’audiovisuals i espectacles de l’INS Santa Eulàlia de Terrassa. Quatre dels participants (Mireia Juliana, Pere Gómez, Carlos Huerta i Alba Permanyer) són de Castellar del Vallès.

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.