El proper divendres Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia


 

 

Divendres 5 de febrer a les 21 hores

Sala d'actes d' El Mirador

Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia VOSE

2014 Festival de Venècia: Lleó de Or - Millor pel·lícula

Aquesta pel·lícula parteix de dues premisses que es complementen.

Tres trobades amb la mort:

Un home mor d'un infart a causa d'intentar obrir una ampolla de vi –molt enèrgicament– mentre la seva dona segueix preparant el sopar a la cuina.
Una dona gran a punt de morir en un hospital agafa desesperadament una bossa plena de joies mentre els seus dos fills intenten fer-s'ho perquè la deixi anar: "No pots emportar-te això al cel, mare, allà et donaran joies noves ...".
Un passatger mor a la cafeteria d'un ferri just després d'haver pagat la safata de menjar. La caixera pregunta: "Algú vol això? És gratis ".

Sam i Jonathan, dos comercials que venen articles de festa, ens condueixen per un periple a través del destí de l'ésser humà. Els dos formen una parella sorprenent: venen grotescs articles per a festes i sempre estan discutint. Sam, convençut de ser el cervell de l'organització, tracta al seu company amb el més absolut paternalisme. Jonathan és lent i flegmàtic, qualsevol cosa el fa feliç. Sam i Jonathan són dos personatges tan divertits com greus que ens acompanyen a una sèrie de moments tan absurds com sorprenents que ens conviden a reflexionar sobre l’existència.