Fe i LLibertat

Auditori Miquel Pont
Títol original
Nun of Your Business
Durada
71min.
Any
2021
País
Croàcia

Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s’encaixa una crisi d’identitat en una vida devota?

Dues joves monges ens narren en primera persona la seva història d’amor en comú. Viuen en dos convents separats a Croàcia, però els espais que un cop van considerar refugis espirituals resulten més terrenals del que s’esperaven. Desil·lusionades amb l’Església i els abusos dins la institució, plenes de contradiccions i impulsades pel seu amor, prenen la decisió més difícil de la seva vida: abandonar el convent i començar una nova vida juntes.

Un documental intimista que segueix la vida de dues dones que busquen l’equilibri entre la seva orientació sexual i la seva fe per lluitar per una relació que la societat croata i les comunitats religioses no accepten. Una història valenta sobre la recerca de la veritable identitat i la llibertat.

VOSC

No recomanada per a menors de 12 anys

 

Compra les teves entrades aquí

 

 

Que diu el director

Ivana Marinić Kragić es cofundadora y productora de Marinis Media (Croacia) y miembro de la junta directiva de la Asociación de Cineastas de Croacia. Se graduó de la Academia de Arte Dramático en 2012 en Zagreb, en el Departamento de Cinematografía.

Como directora de fotografía, ha realizado una docena de cortometrajes de ficción dirigidos por Ivan Mokrović, Goran Ribarić, Luka Ćurčić y Filip Maloča. Como productora, ha realizado los cortometrajes The Little Raccoon (2013), Under the Surface (2012), Journey (2012), Escape (2015), Zagreb Confidential - Imaginary Future (2016); como coproductora, el largometraje Love Cuts (2019) y la serie de televisión The Only Way Out (2020). Su primera experiencia profesional la obtuvo trabajando en proyectos de largometrajes: Volare (2019), dirigida por Gabriele Salvatores; la serie de televisión Kiss Me First (2018), producida por Netflix; Constitución de la República de Croacia (2016), dirigida por Rajko Grlić; National Hero Ljiljan Vidić (2015), dirigida por Ivan -Gorana Viteza; y Trampoline (2016), dirigida por Zrinka Matijević.

El galardonado documental Nun of Your Business es su primer largometraje como directora de fotografía y su debut como directora.

Crítiques

“Aquesta pel·lícula és important com una obra d’art valent, però és més important encara com un missatge de les persones cap a les persones. I el missatge és: Qui jo soc i com visc la meva vida no és el teu assumpte”.

Mariana Hristova:Cineuropa

“Ivana Marinic incorpora creativament la recerca de cinema de ficció i animació en el llenguatge del documental”.Justificació del Jurat:Menció Honorable del Festival de Cinema Astra

Premis

Festival Internacional de Cinema Documental de Buenos Aires FIDBA: Premi Lateral/LGTBIQ+

Festival de Cinema UnderhillFest: Premi Dandelion a la Millor Pel·lícula

Festival Astra: Menció Honorable

Festival Internacional de Documentals ZagrebDox: Premi del Públic a la Millor Pel·lícula

 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.