Sense sostre

Auditori Miquel Pont
Durada
99min.
Any
2019
País
Catalunya - Espanya

Amb l’assistència dels directors, Xesc Cabot i Pep Garrido, el productor, Norbert Llaràs i l'actor Enric Molina

Joan, un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge vers una destinació que només ell coneix. La pel·lícula està protagonitzada per persones que han viscut al carrer, i que treballen amb actors professionals.
 

Que diu el director

Xesc Cabot i Pep Garrido treballen junts en el món audiovisual des que es van conèixer estudiant Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Junts han rodat espots, videoclips, curtmetratges i documentals. Bustamante Perkins (2013), primer llargmetratge documental codirigit per tots dos, va guanyar el premi del públic al Festival In-Edit de Barcelona 2013. Amb Sense Sostre, la seva primera òpera prima en la ficció, volen narrar sense prejudicis, amb cruesa i des de l’hiperrealisme, la realitat dels sense sostre. Xesc Cabot (Vilassar de Mar, 1979) combina la seva faceta d'actor amb el seu treball com a realitzador i ajudant de direcció. Pep Garrido (Barcelona, 1979) treballa de guionista, ofici que compagina amb la realització i la docència cinematogràfica.
 

Crítiques

"Cabot i Garrido es centren en la cara castigada, filmen la nit com el que és, sense llum, i flirtegen amb l'instant documental encara que han elaborat una ficció seca i contundent"
Quim Casas: Diari El Periódico

"Dura i violenta, Sense sostre circula sobre ella mateixa en plans tancats per obrir-se només en comptades ocasions (...) encara que sense recórrer a draps calents ni a solucions amables"
Elsa Fernández-Santos: Diari El País
 

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.