Us presentem la programació octubre-desembre del cineclub

Descarrega't la programació octubre-desembre 2022: clica aquí

Després de l’èxit de la projecció d’Alcarràs durant la Festa Major, amb un ple fins a la bandera a l’Auditori, i les projeccions de setembre del DocsBarcelona del Mes i el Cicle Guadí, el cineclub s'endinsa aquest mes d'octubre eamb les propostes de cinefòrum seleccionades per l’entitat. L’estrena serà el 7 d’octubre amb Cinco lobitos, opera prima d’Alauda Ruiz de Azúa que després de triomfar al Festival de Màlaga s’ha convertit en una de les revelacions de la cartellera aquests darrers mesos. Es tracta d’un drama familiar sobre la maternitat protagonitzat per Laia Costa i Susi Sànchez i una de les tres preseleccionades per l’acadèmia espanyola per representar Espanya als Oscar (finalment es va escollir Alcarràs, però).

Continuarà el 21 d’octubre l’alemanya System Crasher, pel·lícula inclosa dins el cicle de la Filmoxarxa que es programarà dins els actes del Dia de la Salut Mental promoguts per Suport Castellar. Es tracta d'un drama commovedor multipremiat al voltant de la conducta d’una nena de 9 anys. 

Completarà la programació del mes d’octubre la noruega Ninjababy, millor comèdia als darrers Premis del Cinema Europeu que tracta d’una manera original i amb fragments d’animació inclosos l’embaràs inesperat d’una noia de 23 anys.

Ja al mes de novembre i desembre arribaran quatre títols més: Lunana, un yak en la escuela, film de Buthan que va ser nominada a millor pel·lícula internacional als Oscar i que descriu el periple d’un professor a una de les escoles més remotes del món situada en un poblet glacial de l’Himalaia anomenat Lunana; Slalom, film francès que es projectarà amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones; La isla de Bergman, darrera pel·lícula de Mia Hansen-Løve i Softie, film premiat al Festival Atlantida de Filmin i al D’A Film Festival de Barcelona.

No faltaran durant tots aquests mesos les propostes mensuals del DocsBarcelona del Mes, també en divendres, i les del Cicle Gaudí en diumenge.

 

Video